HDB

HDB streeft naar kwaliteit. Dat doen we met onze adviezen, waarmee tijd en geld wordt bespaard. Maar ook met onze medewerkers, die continu meedenken en innoveren. En met onze service, door snel te schakelen en praktische oplossingen te bieden.

Certificeringen

Om kwaliteit en VGM (veiligheid, gezondheid en milieu) te waarborgen en elk werk goed uit te kunnen voeren, beschikt HDB over de nodige certificaten. Zo zijn onze opdrachtgevers verzekerd van kwaliteit en een verantwoorde uitvoering van het project. Daarbij staan zowel het milieu als de veiligheid en de gezondheid van betrokkenen centraal.

HDB is gecertificeerd voor de volgende normen:

BRL SIKB 7000 NEN-EN-ISO 9001 VCA

 

Veiligheid

Veilig werken staat voor iedereen op 1. Alle processen binnen HDB zijn daarom ingericht op het beheersen van (potentiële) risico’s. Voordat we aan de slag gaan brengen we mogelijke risico’s in kaart en spelen we daarop in. Een proactieve houding is hierbij onmisbaar. Tijdens het werk maken we altijd gebruik van passende persoonlijke beschermingsmiddelen. En natuurlijk volgen onze medewerkers trainingen om hun eigen veiligheid en die van derden te garanderen.